Τη μοιραία στιγμή που τον χτύπησε η σαΐτα κατέγραψε ο άτυχος 53χρονος. Το σοκαριστικό βίντεο εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές της Καλαμάτας.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο-σοκ, μια σαΐτα χτυπά τον Κώστα Θεοδωρακάκη και ο 53χρονος εικονολήπτης σωριάζεται στο έδαφος. Ασθενοφόρο σπεύδει και το θύμα διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Καλαμάτας αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, ο εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ο Κώστας Θεοδωρακάκης ήταν από τους πλέον αγαπητούς εικονολήπτες που είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας. Δούλευε στην εταιρεία messinianews.gr και διαχειριζόταν τη δική του σελίδα στο ίντερνετ Palmos Messinia.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα