Τη μοιραία στιγμή που τον χτύπησε η σαΐτα κατέγραψε ο άτυχος 53χρονος. Το σοκαριστικό βίντεο εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές της Καλαμάτας.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο-σοκ, μια σαΐτα χτυπά τον Κώστα Θεοδωρακάκη και ο 53χρονος εικονολήπτης σωριάζεται στο έδαφος. Ασθενοφόρο σπεύδει και το θύμα διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Καλαμάτας αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, ο εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ο Κώστας Θεοδωρακάκης ήταν από τους πλέον αγαπητούς εικονολήπτες που είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας. Δούλευε στην εταιρεία messinianews.gr και διαχειριζόταν τη δική του σελίδα στο ίντερνετ Palmos Messinia.
Δημοσιεύτηκε από Messinianews.gr στις Κυριακή, 28 Απριλίου 2019
O 53χρονος ήταν πατέρας δυο παιδιών, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, οπερατέρ και άλλων καναλιών αλλά και ιδιοκτήτης ιστοσελίδας.
Ήταν 25 περίπου χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.
Πίσω του αφήνει τους δύο γιους του οι οποίοι βρίσκονται στην εφηβεία και την σύζυγό του Βασιλική.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας