Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει στον Παναθηναϊκό με τα μεταγραφικά. Η ομάδα κατάφερε στο παρά πέντε να τακτοποιήσει υποθέσεις με αρκετούς πιστωτές, θα πάρει, όπως φαίνεται, άδεια, οι οικονομικές της δυνατότητες είναι περιορισμένες, όμως και πάλι κάθε μέρα γράφεται κι ένα όνομα (τουλάχιστον), κυρίως στα ελληνικά ΜΜΕ (κάποια ξένων παικτών προέκυψαν κι από το εξωτερικό).
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Εσπασαν καρδιές στα τελευταία λεπτά του αγώνα Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «αετοί της Λισαβόνας» προκρίθηκαν στα νοκ άουτ του Champions League, χάρη σε γκολ του τερματοφύλακα Τρούμπιν στο 90+8'