Ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος αποφάσισε να διακόψει το ματς στο 22' λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων. Αδύνατον να παίξουν ποδόσφαιρο οι δυο ομάδες με τέτοιο αέρα. Αύριο στις 16:00 θα παραταχθούν ξανά στο γήπεδο Ξάνθη και Λεβαδειακός.
Το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό διακόπηκε στο 22′ με τον διαιτητή Ιωάννη Παπαδόπουλο να στέλνει τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια. Αιτία φυσικής της διακοπής οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, καθώς είναι αδύνατον για τους παίκτες να παίξουν ποδόσφαιρο με αυτό τον αέρα.
Πριν από την έναρξη του αγώνα όλα έδειχναν πως ο διαιτητής δεν θα προχωρούσε στην απόφαση να ξεκινήσει το ματς. Κι όμως ο Παπαδόπουλος αποφάσισε να γίνει η σέντρα παρά το ότι ο αέρας δυνάμωνε και ήταν εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσαν να παίξουν οι δύο ομάδες.
Το παιχνίδι τελικά ξεκίνησε αλλά φάνηκε από την πρώτη πάσα πως ήταν αδύνατο να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές. Ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι στο 22′ αν και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως με τέτοιον αέρα το παιχνίδι δεν έπρεπε να ξεκινήσει. Κι όμως ο Παπαδόπουλος πήρε την απόφαση να ξεκινήσει το ματς για να αποφασίσει την διακοπή του στο 22′, όταν είδε πως οι παίκτες δεν μπορούσαν να αγωνιστούν.
Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν το μεσημέρι της Κυριακής (16:00) για να συνεχιστεί το παιχνίδι, αν βέβαια το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Οι εντεκάδες με τις οποίες ξεκίνησαν το ματς Ξάνθη και Λεβαδειακός ήταν οι ακόλουθες:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.