Ο μπακ από το Μάλι τραυματίστηκε στο 4ο λεπτό του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας τη θέση του στον Παντελάκη.
Ατυχος στάθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννενα, καθώς στο 4ο λεπτό τραυματίστηκε και τρία λεπτά αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Ο μπακ από το Μάλι ένιωσε ενοχλήσεις και αμέσως ζήτησε αλλαγή από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, με τον Γιώργο Δώνη να τον αντικαθιστά με τον Νώντα Παντελάκη. Ο Αφρικανός άσος έπαθε μυϊκό τραυματισμό και δεν μπορούσε να πατήσει καλά το πόδι του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο.
Το πρόβλημα του Κουλιμπαλί άλλαξε τα πλάνα του Ελληνα τεχνικού, ενώ ο Αφρικανός μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.