Ο Βασίλης Τολιόπουλος, που βρίσκεται εδώ και ένα 24ωρο περίπου στη Θεσσαλονίκη, προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη σήμερα (04/01) στο Nick Galis Hall. Σε ολόκληρο το πρόγραμμα συμμετείχε και ο Δημήτρης Βεργίνης, ενώ πριν την προπόνηση προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση βίντεο.
Οι κίτρινοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει του εντός έδρας ματς με τον Ήφαιστο Λήμνου (06/01, 5 μ.μ.) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Betshop Basket League αύριο με μια απογευματινή προπόνηση.






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)









































![Η Ιταλία στο έλεος του κυκλώνα Χάρι – H θάλασσα βγήκε στους δρόμους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cyclone-harry-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442