To πάρτι του Γιάννη κόντρα στους Μάτζικ
O Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς στη νίκη τους με 113-91 κόντρα στους Μάτζικ, αν και αγωνίστηκε μόλις για 19 λεπτά.
Απλά ασταμάτητος και στο… χαλαρό. Αν και έμεινε μόλις 19 λεπτά στο παρκέ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε και πάλι τη διαφορά για τους Μπακς καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του στην αναμέτρηση με τους Μάτζικ. Κόντρα στο Ορλάντο ο Έλληνας φόργουορντ πέτυχε 21 πόντους, με τους 15 στο πρώτο ημίχρονο και οδήγσε το Μιλγουόκι στην έκτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στη σεζόν, με 113-91.
Ο «Greek Freak» είχε απολογισμό 21 πόντους με 9/12 δίποντα και 3/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κόψιμο και 4 λάθη στα 19 λεπτά που αγωνίστηκε.
The best from The Greek Freak in the WIN:
21 PTS | 7 REB pic.twitter.com/MjiQ5Pd8wb
— Milwaukee Bucks (@Bucks) October 28, 2018
- Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Κλέιτον
- Ο Κώστας Καραπαπάς κατήγγειλε όσα έγιναν μετά το τέλος του ΑΕΚ – Ολυμπιακός και απάντησε στον Ηλιόπουλο
- Η Ουγγαρία αντίπαλος της Ελλάδας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
- Μάριος Ηλιόπουλος: Πρώτα «ντου» στον διαιτητή και έπειτα σχόλιο «είναι κατάντια, ντροπή»
- Ο μεγάλος παίκτης φαίνεται με την πρώτη
- Γιατί το VAR δεν παρενέβη στο χοντρό λάθος του βοηθού πριν το 1-0 της ΑΕΚ (pic)
- Μεντιλίμπαρ: «Ξεκάθαρο το πέναλτι – Όσα συνέβησαν εδώ δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο» (vid)
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442