Τα μέτρα πρόληψης για την ομαλή διεξαγωγή του κυριακάτικου ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21/10, 19:00) είναι το βασικό αντικείμενο της συνάντησης που διεξάγεται αυτή την ώρα στο γραφείο του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Στέφανου Ζαρκαντζιά.
Η σύσκεψη πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Εισαγγελέα που επικοινώνησε με τους διοικούντες των δυο ΠΑΕ για να διασφαλιστεί η ηρεμία.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης έχει βγάλει ήδη ανακοίνωση, με την οποία εφιστά την προσοχή στον κόσμο της ομάδας.
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εξαντληθούν και τα τελευταία εισιτήρια που έχουν απομείνει για το ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
LIVE: Ζρινίσκι – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ζρινίσκι – Κρίσταλ Πάλας για τα playoffs του Conference League.