Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι απαντά το ΚΕΕΛΠΝΟ για τις προσλήψεις

Τι απαντά το ΚΕΕΛΠΝΟ για τις προσλήψεις

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» το ΚΕΕΛΠΝΟ με ανακοίνωσή του δίνει εξηγήσεις για τις προσλήψεις προσωπικού στο πρόγραμμα PHILOS

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» για τις προσλήψεις προσωπικού στο πρόγραμμα PHILOS, το ΚΕΕΛΠΝΟ διευκρινίζει ότι «η νέα προκήρυξη που αφορά στην πρόσληψη 1.575 θέσεων ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών περίθαλψης προσφύγων και μεταναστών αλλά και του γενικού πληθυσμού, γίνεται με την απόλυτη έγκριση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), το οποίο έχει καθορίσει τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων και τον τρόπο μοριοδότησής τους».

Επίσης στην ανακοίνωση-απάντηση σημειώνεται ότι: «Το νέο αυτό πρόγραμμα κάλυψης των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας διαδέχεται μια σειρά προγραμμάτων που έχουν υλοποιηθεί από το 2015 και έχουν χρηματοδοτηθεί με απόλυτη διαφάνεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το νέο PHILOS, διάρκειας 18 μηνών, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην προάσπιση της υγείας των ευάλωτων αυτών πληθυσμών με παράλληλη ενίσχυση του γενικού πληθυσμού. Επιπλέον κίνητρα, οικονομικά και προϋπηρεσίας, θα δοθούν σε γιατρούς και οδοντιάτρους».

Τέλος, τονίζεται ότι δίδεται παράταση υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024