Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με μπροστάρη τον Τουρέ

Με μπροστάρη τον Τουρέ

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει την Πέμπτη το βράδυ την Μίλαν στο Σαν Σίρο, σ’ ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του λιμανιού

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει την Πέμπτη το βράδυ την Μίλαν στο Σαν Σίρο, σ’ ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του λιμανιού. Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν βέβαια απέναντι στους ροσονέρι έχοντας ως στόχο ένα καλό αποτέλεσμα και είναι σε θέση να τα καταφέρουν.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές γιατί πολύ απλά έχει ένα πολύ καλό ρόστερ στα χέρια του. Κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε προπονητή, για την ακρίβεια είναι αυτό που θέλει κάθε προπονητής για την ομάδα του.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού σχεδιάζει την χρησιμοποίηση του Γιάγια Τουρέ στο αυριανό μεγάλο παιχνίδι με την Μίλαν. Και είναι πολύ σημαντικό για τους ερυθρόλευκους ότι έχουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη με τις ικανότητες, τα ηγετικά χαρακτηριστικά και την καριέρα του Αφρικανού άσου.

Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι τα μεγάλα παιχνίδια θέλουν και μεγάλους παίκτες και ο Ολυμπιακός διαθέτει στο δυναμικό του έναν παίκτη παγκόσμιου βεληνεκούς, ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά. Και είναι αναμφίβολα πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να έχει στην εντεκάδα του έναν παίκτη όπως ο Τουρέ, σ’ ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό απέναντι στην Μίλαν.

Τα όσα έχουν γραφτεί άλλωστε στον ιταλικό Τύπο για τον σούπερ σταρ των ερυθρόλευκων, ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μίλαν, αποδεικνύουν και το πόσο σημαντικό είναι για τους πειραιώτες είναι να έχουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη όπως είναι ο Τουρέ.

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Τουρέ στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων και ο διεθνής άσος των ερυθρόλευκων θα ηγηθεί των προσπαθειών του Ολυμπιακού στο Μιλάνο. Είναι χωρίς αμφιβολία ο παίκτης που μπορεί να πάρει «πάνω του» όλο το ματς και ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στην ηγετική φυσιογνωμία του Τουρέ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024