Χανιά: 4χρονο αγοράκι έπεσε από τον δεύτερο όροφο
Το αγοράκι νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων
Στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων αγοράκι 4 ετών στα Χανιά μετά τον τραυματισμό του από πτώση ορόφου πολυκατοικίας στην κεντρική οδό Αναγνώστου Γογονή.
Υπό συνθήκες που διερευνώνται το μικρό αγόρι, παιδί αλλοδαπών, βρέθηκε στο κενό από τον 2ο όροφο της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις και βλάβες, καθώς και χτυπήματα στον θώρακα.
Ο τετράχρονος χειρουργήθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.
Πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τη μητέρα του παιδιού η οποία έλειπε για δουλειές από το σπίτι με αποτέλεσμα, ενώ ο πατέρας του βρισκόταν στην εργασία του.
Ο μικρός μένοντας μόνος του βγήκε στο μπαλκόνι και παίζοντας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό.
Αρχικά η μητέρα συνελήφθη όμως αυτή την ώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο κοντά στο παιδί της.
- Δεύτερη ευκαιρία για λάθη και παραλείψεις στον ΕΝΦΙΑ – Τι πρέπει να κάνετε
- Απανωτοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Ιράν και Λίβανο – Φωτιά σε βιομηχανική ζώνη της Ντόχα από θραύσματα
- Συνταγή: Μπακαλιάρος στον φούρνο
- Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Κούβα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Θ’)
- Γυρνούν την πλάτη στον Τραμπ για τα στενά του Ορμούζ – Νέες δηλώσεις του αμερικανού προέδρου
- Είναι αυτή η καλύτερη δίαιτα από τη μέση ηλικία και μετά;
- Βροχερός ο καιρός την Τρίτη σε όλη τη χώρα – Τι θα γίνει στην Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442