Με έναν βαθμό συγκομιδή ύστερα από τρεις αγωνιστικές στη Super League ο προπονητής του Πανιωνίου Ζοσέ Ανινγκό έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση.
Μπορεί η ομάδα να κοντραρίστηκε με δύο διεκδικητές του τίτλου (μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα, ηττήθηκε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), όμως υπάρχουν παράπονα για την εικόνα που παρουσίασαν οι Κυανέρυθροι. Ειδικά στο παιχνίδι με την Ένωση στο ΟΑΚΑ (ήττα 4-0) η ομάδα παραδόθηκε αμαχητί κάτι που χρεώνεται και στον Ανινγκό.
Ο Γάλλος προπονητής πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο σύνολο τις επόμενες αγωνιστικές για να συνεχίσει το έργο του με ηρεμία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.