Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
ΚΚΕ για ομιλία Τσίπρα: Διαβεβαίωσε ότι ο λαός πρέπει να ξεχάσει όσα έχασε

ΚΚΕ για ομιλία Τσίπρα: Διαβεβαίωσε ότι ο λαός πρέπει να ξεχάσει όσα έχασε

Ο πρωθυπουργός έφερε σε πέρας το αντιλαϊκό έργο που ανέλαβε, εμφανίζοντας μάλιστα αυτή τη βάρβαρη πολιτική ως “νίκη του ελληνικού λαού”

«Ο κ. Τσίπρας πήγε στο Ευρωκοινοβούλιο για να διαβεβαιώσει ότι, παρά τους ενδοιασμούς ορισμένων που νόμιζαν ότι ήταν “αριστερός” και “ριζοσπάστης”, έφερε σε πέρας το αντιλαϊκό έργο που ανέλαβε, εμφανίζοντας μάλιστα αυτή τη βάρβαρη πολιτική ως “νίκη του ελληνικού λαού” και ως “αλληλεγγύη της ΕΕ”! Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις συμφωνίες και δε θα επανέλθει στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνει ότι ο λαός θα πρέπει να ξεχάσει όλα όσα έχασε» αναφέρει το ΚΚΕ.

Από κει και πέρα, προσθέτει το ΚΚΕ, η ομιλία του ήταν ένα ακόμη μνημείο αθώωσης της ΕΕ.

«Όμως, η ΕΕ δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνει ποτέ Ευρώπη των λαών και όσοι καλλιεργούν αυτήν την άποψη, ενοχοποιώντας μάλιστα συλλήβδην κάθε φωνή εναντίωσης στην ΕΕ, προσφέρουν ισχυρά όπλα σε αντιδραστικές δυνάμεις για να εγκλωβίζουν τη λαϊκή οργή και δυσαρέσκεια.

Η ΕΕ είναι μια συμμαχία των αστικών τάξεων της Ευρώπης, που όσο περισσότερο αυξάνουν τα αδιέξοδα του συστήματος, τόσο περισσότερο σπαράσσεται από αντιθέσεις, τόσο περισσότερο γίνεται πιο επιθετική ενάντια στους λαούς εντός και εκτός Ευρώπης.

Αυτήν την αλήθεια όχι μόνο την κρύβει ο κ. Τσίπρας, αλλά αναδεικνύεται σε στυλοβάτη αυτού του σάπιου και αντιδραστικού οικοδομήματος».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο