Μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε δύσβατη δασώδη περιοχή στη Στεφάνη Βοιωτίας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της ΕΚΑΜ και της Διεύθυνσης Βοιωτίας, συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, που ήταν υπεύθυνοι για την οργάνωση, καλλιέργεια και εποπτεία της φυτείας, ηλικίας 25, 28 και 37 ετών, ενώ αναζητείται ομοεθνής συνεργός τους.
Σημειώνεται ότι ο 37χρονος συλληφθείς είναι δραπέτης από φυλακές, στις οποίες ήταν έγκλειστος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Επίσης, εκριζώθηκαν 970 δενδρύλλια κάνναβης και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείτο από τους καλλιεργητές. Σε παράπηγμα που βρισκόταν μέσα στον χώρο της φυτείας βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 30,9 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας