Ένα ιδιαίτερα… ασυνήθιστο συμβάν έλαβε χώρε σε μια παμπ της Αγγλίας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τυνησιάς με τα «λιοντάρια».
Ένας οπαδός των «ιπποτών» που μάλλον είχε πιει… λίγες μπύρες παραπάνω, φάνηκε να μπερδεύεται λίγο από τις εμφανίσεις των δύο ομάδων, καθώς οι Αφρικανοί αγωνίστηκαν με τη λευκή εμφάνιση που παραδοσιακά φοράνε οι Άγγλοι διεθνείς.
Έτσι όταν ο Σασί σκόραρε με πέναλτι για την Τυνησία, ο… μπερδεμένος φίλαθλος πανηγύρισε νομίζοντας πως το γκολ σημείωσε η ομάδα του, προκαλώντας βλέμματα απορίας στους συμπατριώτες του.
Ωστόσο δεν άργησε να συνειδητοποιήσει τη γκάφα του και να προσφέρει άφθονο γέλιο στους παρευρισκόμενους λέγοντας: «Να πάρει, λάθος ομάδα».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.