Ο λόγος για τους Άκη Μάντζιο και Χρήστο Κόντη. Ο 48χρονος Άκης Μάντζιος είναι παλιός γνώριμος στη Λιβαδειά καθώς είχε διατελέσει προπονητής του Λεβαδειακού και τη σεζόν 2015-2016, πριν μεσολαβήσει η περιπέτεια στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Μάντζιος μπορεί αυτή τη στιγμή να λογίζεται ως φαβορί για τη θέση, όμως οι ιθύνοντες του Λεβαδειακού εξετάζουν και την περίπτωση του Χρήστου Κόντη. Ο 43χρονος, ξεκίνησε τη σεζόν σαν βοηθός προπονητή στο τιμ του Ολυμπιακού και κατέληξε να έχει τα ηνία των ερυθρόλευκων στο τελείωμα της σεζόν. Δεν αποκλείεται λοιπόν αν χαλάσει για οποιονδήποτε λόγο χαλάει του Μάντζιουμ να δούμε τον Κόντη να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή των Βοιωτών.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ για την 25η αγωνιστική της Premier League.
Την Κυριακή, συμπληρώνονται 45 χρόνια από την αποφράδα 8η Φεβρουαρίου 1981 και την τραγωδία της Θύρας 7, όπου έχασαν τη ζωή τους 21 φίλαθλοι και ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη τους στο ετήσιο μνημόσυνο.