Αναβάθμισε την Ελλάδα η Standard & Poor’s
Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά μια βαθμίδα προχώρησε η Standard and Poor's. O οίκος αναβάθμισε το ελληνικό αξιόχρεο σε «Β» από «Β-», ενώ έθεσε θετικό outlook στην αξιολόγηση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα κίνηση εντός των επόμενων 12 μηνών.
Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά μια βαθμίδα προχώρησε η Standard and Poor’s.
O οίκος αναβάθμισε το ελληνικό αξιόχρεο σε «Β» από «Β-», ενώ έθεσε θετικό outlook στην αξιολόγηση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα κίνηση εντός των επόμενων 12 μηνών.
«Κατά την άποψή μας, οι προοπτικές για την ανάπτυξη και τα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας έχουν βελτιωθεί, μαζί με την ανάκαμψη της αγοράς εργασίας και εν μέσω μίας περιόδου σχετικής πολιτικής σταθερότητας. Συνεπώς, αναβαθμίσαμε τις πιστοληπτικές αξιολογήσεις μας για την Ελλάδα σε ξένο και εγχώριο νόμισμα από ‘B’ από ‘B-‘» αναφέρει η ανακοίνωση.
in.gr
- Κώστας Γρεβενίτης: Νέες μαρτυρίες για τη μυστηριώδη εξαφάνιση – Η κόντρα για τα χωράφια – Τι λέει ο γιος του
- Και η επόμενη μέρα;
- Super League: ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο (pic)
- «Κοιμάται;»: Πολύ βαρετές οι δίκες για τον Κάνιε Γουέστ
- Επέστρεψε εντυπωσιακά ο Τέιτουμ μετά από 10 μήνες και οδήγησε τους Σέλτικς στη νίκη (120-100, vids)
- Σύρος: Μεγάλη φωτιά στο λιμάνι – Δύο σκάφη κάηκαν ολοσχερώς
- The Expla-in Project: Το ντόμινο του Ιράν – Από την Τεχεράνη στην Κύπρο
- The Expla-in Project: Ποιος ήταν ο Τζέφρι Έπσταϊν και γιατί μας αφορά;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442