Η Audi προμηθευτής των αυτοκινήτων των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης -και- για το 2017-2018
Η συνεργασία Audi και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται και τη νέα σεζόν, με τους ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ισπανίας και κατόχου του Champions League να παραλαμβάνουν τα νέα τους μοντέλα αλλά και να παίρνουν μια γεύση σε προσομοιωτές απο το ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο με το οποίο η Audi θα συυμετάσχει στην Formula E.
Η συνεργασία Audi και Ρεάλ Μαδρίτης η οποία μετρά δεκατέσσερα χρόνια συνεχίζεται και τη νέα σεζόν καθώς οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ισπανίας και κατόχου του Champions League παρέλαβαν τα νέα τους μοντέλα.
Σε αυτό το πλαίσιο οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ισπανίας παρέλαβαν την προηγούμενη εβδομάδα, τα προσωπικά τους αυτοκίνητα για την φετινή χρονιά αφού πρώτα είχαν την ευκαιρία, να πάρουν μια γεύση από το Audi e-tron FE04, του ηλεκτρικού μονοθέσιου της Audi, σε ειδικούς προσομοιωτές, εν όψει της επίσημης αγωνιστικής του πρώτης στο Χονγκ Κονγκ (2-3 Δεκεμβρίου) όπου πραγματοποιείται ο πρώτος αγώνας της Formula E.
Για την ιστορία, ταχύτερος στο τιμόνι του προσομοιωτή του Audi e-tron FE04, αναδείχθηκε ο αμυντικός των πραταθλητών Ισπανίας, Dani Carvajal.
Σε ό,τι αφορά τις προτιμήσεις τους, για τα αυτοκίνητα της Audi, για άλλη μια χρονιά, στην κορυφή της λίστας ήταν το Audi Q7, το οποίο προτιμήθηκε από τους Gareth Bale, Luka Modrić και Casemiro καθώς και από 11 ακόμα συμπαίκτες τους, ενώ τρεις εξ αυτών επέλεξαν την plug-in υβριδική έκδοση του κορυφαίου SUV της γερμανικής φίρμας, Q7 e-tron Quattro.
Εξίσουδημοφιλή μεταξύ των «Μαδριλένων» αναδείχθηκαν τα σπορ μοντέλα με τα διακριτικά RS. Στους λάτρεις των σπορ εκδόσεων συγκαταλέγονται ο προπονητής της ομάδας, Zinédine Zidane ο οποίος επέλεξε το Audi RS 6 Avant, και οι Cristiano Ronaldo και Keylor Navas που επέλεξαν το Audi RS 7 Sportback. Όσον αφορά τον αρχηγό της ομάδας Sergio Ramos επέλεξε να οδηγεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ένα Audi R8 Spyder.
auto.in.gr
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442