Ο Γιάννης Φουντούλης και η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι
παίκτες των πρωταθλημάτων Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών
αντίστοιχα, μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν 26 διαπιστευμένοι
στην ΚΟΕ δημοσιογράφοι. Καλύτεροι τερματοφύλακες αναδείχθηκαν ο Μάνος
Ζερδεβάς και η Χρυσή Διαμαντοπούλου, ενώ τον τίτλο του καλύτερου
προπονητή κέρδισαν ο -ρούκι- Δημήτρης Μάζης στους άνδρες και ο Χάρης
Παυλίδης στις γυναίκες.
Ο Γιάννης Φουντούλης και η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι παίκτες των πρωταθλημάτων Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν 26 διαπιστευμένοι στην ΚΟΕ δημοσιογράφοι. Καλύτεροι τερματοφύλακες αναδείχθηκαν ο Μάνος Ζερδεβάς και η Χρυσή Διαμαντοπούλου, ενώ τον τίτλο του καλύτερου προπονητή κέρδισαν ο -ρούκι- Δημήτρης Μάζης στους άνδρες και ο Χάρης Παυλίδης στις γυναίκες.
Οι βραβεύσεις θα γίνουν το φθινόπωρο, παράλληλα με την κλήρωση των πρωταθλημάτων της σεζόν 2017-18. Φουντούλης και Ασημάκη θα βραβευθούν… εις διπλούν, ως MVP και πρώτοι σκόρερ της προηγούμενης περιόδου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας: Α1 ΑΝΔΡΩΝ
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.