Ανοιξε η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου
Λίγο πριν από τις 5:00 το απόγευμα δόθηκαν πάλι στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, που είχαν κλείσει νωρίτερα το μεσημέρι, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.
Λίγο πριν από τις 5:00 το απόγευμα δόθηκαν πάλι στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, που είχαν κλείσει νωρίτερα το μεσημέρι, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.
Πάντως, σύμφωνα με τους υπευθύνους της γέφυρας, παρακολουθείται στενά η εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, ώστε αν χρειαστεί να ληφθούν εκ νέου προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια οδηγών και επιβατών.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της γέφυρας, η γέφυρα κρίθηκε αναγκαίο να κλείσει, κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.
Και αυτό γιατί υπήρχε κίνδυνος να πέσουν στο οδόστρωμα κομμάτια από παγωμένο χιόνι, που υπάρχει στα ψηλά σημεία της γέφυρας.
Το patrastimes.gr δημοσιεύει εικόνες αυτοκινήτων τα οποία «έσπασαν στη Γέφυρα από πτώση πάγου».
Σημειώνεται ότι τα δρομολόγια των φέρι μποτ του πορθμείου Ρίου – Αντιρρίου διεξάγονται κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442