Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου ενημέρωσαν την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημέρωσε σχετικά με τη διαπραγμάτευση και εν συνεχεία η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου ενημέρωσε ειδικότερα για τα εργασιακά.
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Κουμουνδούρου, χωρίς την παρουσία του πρωθυποουργού Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημέρωσε σχετικά με τη διαπραγμάτευση και εν συνεχεία η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου ενημέρωσε ειδικότερα για τα εργασιακά.
Η συζητήση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα σε νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.