Ερυθρόλευκο «βάφτηκε» το πρώτο (από τα πολλά…) φετινό ντέρμπι της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα της Α1 πόλο των γυναικών.
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πέρασε με 12-10 από το Λαιμό, για τη 2η αγωνιστική της Α΄ φάσης, παρότι αγωνίστηκε χωρίς την αρχηγό της, Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τις φιλοξενούμενες να προηγούνται 7-5 στο ημίχρονο και 9-6 στα μέσα της τρίτης περιόδου.
Ο ΝΟΒ αντέδρασε και με σερί 3-0 ισοφάρισε 9-9, περίπου έξι λεπτά πριν τη λήξη, αλλά ο Ολυμπιακός «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο και πήρε τη νίκη.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.