Μία στιγμή που κανένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να έρθει... έφτασε. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δίνει σήμερα, Δευτέρα, την τελευταία του παράσταση στο ΟΑΚΑ. Στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» έχουν έναν ακόμα λόγο για να ισοφαρίσουν την σειρά. Να δώσουν την ευκαιρία στον Μήτσο να παίξει έναν ακόμα αγώνα, κι ας είναι στο ΣΕΦ.
Μία στιγμή που κανένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να έρθει… έφτασε. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δίνει σήμερα, Δευτέρα, την τελευταία του παράσταση στο ΟΑΚΑ.
Στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» έχουν έναν ακόμα λόγο για να ισοφαρίσουν την σειρά. Να δώσουν την ευκαιρία στον Μήτσο να παίξει έναν ακόμα αγώνα, κι ας είναι στο ΣΕΦ.
Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο ώστε να χειροκροτηθεί ο μεγάλος αρχηγός του «τριφυλλιού», που έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Από εκεί και πέρα είναι βέβαια και ένα πολύ κρίσιμο ματς καθώς θέλουν μόνο τη τη νίκη που θα φέρει τη σειρά στα ίσια ώστε να διεκδικήσουν στο τελευταίο παιχνίδι τον τίτλο.
Πέρα από τον Βλάντο Γιάνκοβιτς ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Με δύο διακρίσεις πέτυχε ο Στέλιος Αργυρόπουλος στο κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολη στο προκριματικό τουρνουά του World Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών.