Εκδήλωση για τα φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου στην Καλαμάτα
Στο πλαίσιο εορτασμοού της Παγκόσμιας Ημέρας ΙΦΝΕ ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στην Καλαμάτα.
Στο πλαίσιο εορτασμοού της Παγκόσμιας Ημέρας ΙΦΝΕ ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στην Καλαμάτα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 19:00 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, με θέμα «Οι ασθενείς με ΙΦΝΕ ρωτάνε τον θεράποντα ιατρό τους – ΙΦΝΕ και εντεροπαθητική αρθρίτιδα».
Ομιλητές θα είναι: – Ο Γαστρεντερολόγος, Επικουρικός Ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, κ. Απόστολος Σαπουντζής. – Ο Ρευματολόγος κ. Κωνσταντίνος Ντελής.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.