Έφηβος από τη Σάμο σκοράρει πιο μακριά από Κάρι και Γιουλ!
Θα μπορούσε να αποτελέσει και το «καλάθι της χρονιάς» και μάλιστα δεν ανήκει ούτε στον Στέφεν Κάρι, την κορυφαία ατραξιόν του ΝΒΑ, ούτε στον Σέρχιο Γιουλ που πρόσφατα «πυρπόλησε» τη Βαλένθια με τρίποντο από το… σπίτι του. Ο λόγος για τον νεαρό μπασκετμπολίστα από το Καρλόβασι της Σάμου, Μαθιό, ο οποίος στον σαββατιάτικο ημιτελικό Εφήβων κόντρα στον Πολυκράτη πέταξε τη μπάλα από τη μία μπασκέτα στην άλλη και σκόραρε ένα ασυνήθιστο τρίποντο.
Θα μπορούσε να αποτελέσει και το «καλάθι της χρονιάς» και μάλιστα δεν ανήκει ούτε στον Στέφεν Κάρι, την κορυφαία ατραξιόν του ΝΒΑ, ούτε στον Σέρχιο Γιουλ που πρόσφατα «πυρπόλησε» τη Βαλένθια με τρίποντο από το… σπίτι του.
Ο λόγος για τον νεαρό μπασκετμπολίστα από το Καρλόβασι της Σάμου, Μαθιό, ο οποίος στον σαββατιάτικο ημιτελικό Εφήβων κόντρα στον Πολυκράτη πέταξε τη μπάλα από τη μία μπασκέτα στην άλλη και σκόραρε ένα ασυνήθιστο τρίποντο.
Η φάση του αγώνα συνέβη στην εκπνοή του 3ου δεκαλέπτου, αλλά το εντυπωσιακό καλάθι δεν έφτασε στην ομάδα του, η οποία ηττήθηκε τελικά με 51-45.
Όπως και να’χει ο «μικρός» με την έμπνευση που είχε, μπήκε έστω και για λίγο στο «κάδρο», δίπλα από σούπερσταρ όπως ο Γιουλ (πάνω), ο Κάρι (κάτω) και πολλοί άλλοι που μας έχουν συνηθίσει σε σπουδαία καλάθια «buzzer».
Κόντρα στην ΑΕΛ Novibet ο Ολυμπιακός κατάφερε και ξεπέρασε… δύο φορές στο ίδιο ματς τον μέσο όρο των τελικών που είχε στη σεζόν, όπως… κατάφερε και να μην σκοράρει σε παιχνίδι που πάτησε 61 φορές στην αντίπαλη περιοχή!
Τα Play Off δημιουργούν μία συνθήκη για τον Παναθηναϊκό, που δεν πρέπει να την αφήσει ανεκμετάλλευτη ο Ράφα Μπενίτεθ και να «φτιάξει» ευνοϊκές προϋποθέσεις για την επόμενη σεζόν.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Μάνταλο, με τον άσο της Ένωσης να στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στον γιό του για την αγάπη προς την ομάδα.