Ούτε στο Περιστέρι, ούτε στο σπίτι του Κοντονή οι οπαδοί του ΠΑΟ
«Αστακό» θύμιζε το γήπεδο του Περιστερίου ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό με μεγάλη αστυνομική δύναμη να έχει περικυκλώσει την περιοχή λόγω της παρουσίας περίπου 500 οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έκαναν πορεία από την οδό Θηβών προκειμένου να εισέλθουν στις κερκίδες. Κάποιοι το επιχείρησαν, κάποιοι αρχικά το κατάφεραν - παρά την απαγόρευση από το γηπεδούχο σωματείο- αλλά τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν τους οπαδούς του «τριφυλλιού».
«Αστακό» θύμιζε το γήπεδο του Περιστερίου ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό με μεγάλη αστυνομική δύναμη να έχει περικυκλώσει την περιοχή λόγω της παρουσίας περίπου 500 οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έκαναν πορεία από την οδό Θηβών προκειμένου να εισέλθουν στις κερκίδες. Κάποιοι το επιχείρησαν, κάποιοι αρχικά το κατάφεραν – παρά την απαγόρευση από το γηπεδούχο σωματείο- αλλά τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν τους οπαδούς του «τριφυλλιού».
Όταν εκείνοι αποδέχτηκαν ότι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη ρεβάνς του Κυπέλλου από κοντά, πήραν το ΜΕΤΡΟ και κατευθύνθηκαν προς το κέντρο, όπου επιχείρησαν να επισκεφτούν το σπίτι του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.
Εκεί, ωστόσο, βρίσκονταν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και για μια ακόμη φορά απέτρεψαν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού από οποιαδήποτε ενέργεια.
Στη συνέχεια, οι οπαδοί αποχώρησαν ειρηνικά με το ΜΕΤΡΟ και συγκεντρώθηκαν ξανά στα γραφεία της Θύρας 13 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.