Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Πούτιν: Με όλους μπορούμε να συνεργαστούμε για τη λύση στη Συρία

Πούτιν: Με όλους μπορούμε να συνεργαστούμε για τη λύση στη Συρία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως η Μόσχα μπορεί εύκολα να συνεργαστεί με όλες τις πλευρές που εμπλέκονται στις προσπάθειες για την επίλυση της εμφύλιας σύγκρουσης στη Συρία: τις ΗΠΑ του Ομπάμα, αλλά και τον Μπασάρ Άσαντ.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως η Μόσχα μπορεί εύκολα να συνεργαστεί με όλες τις πλευρές που εμπλέκονται στις προσπάθειες για την επίλυση της εμφύλιας σύγκρουσης στη Συρία: ΗΠΑ, αλλά και Μπασάρ Άσαντ.

«Όσον αφορά τη συριακή κρίση το βρίσκουμε εύκολο να συνεργαστούμε τόσο με τον πρόεδρο Άσαντ όσο και με την αμερικανική πλευρά. Έχω μιλήσει πρόσφατα για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα και με τους φίλους μας από τη Σαουδική Αραβία και από άλλα αραβικά έθνη» είπε ο Πούτιν.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, οι δηλώσεις είναι μέρος ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί την Κυριακή από τη ρωσική τηλεόραση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο