Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση χρειάζεται χρόνο για να αντισταθμίσει τα μέτρα
«Είναι μεγάλο το στοίχημα προκειμένου να δώσουμε χώρο και χρόνο στην κυβέρνηση ώστε να μπορέσει να αντισταθμίσει, τα μέτρα» δήλωσε η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη πριν από εθιμοτυπική συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κύπριο ομόλογό της Νίκο Χριστοδουλίδη.
«Είναι μεγάλο το στοίχημα προκειμένου να δώσουμε χώρο και χρόνο στην κυβέρνηση ώστε να μπορέσει να αντισταθμίσει, τα μέτρα» δήλωσε η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη πριν από εθιμοτυπική συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κύπριο ομόλογό της Νίκο Χριστοδουλίδη.
«Παλεύουμε πολύ, οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, η συγκυρία εξαιρετικά
δύσκολη και κυρίως είναι δύσκολα τα προβλήματα που έχουμε μπροστά. Με
επιλογές που δεν ήταν στις προθέσεις μας, αλλά υποχρεωθήκαμε να τις
κάνουμε» είπε η κ. Γεροβασίλη.
Ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «όλα θα πάνε καλά». «Ο ελληνισμός δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους καταστάσεις αλλά είμαι σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψιν τον τρόπο με τον οποίο ο πρωθυπουργός χειρίστηκε την κατάσταση πραγμάτων στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο» συμπλήρωσε.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε ότι στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός «έκανε δύο εξαιρετικές τοποθετήσεις, ανοίγοντας το θέμα».
«Κατάλαβε όλος ο κόσμος ότι ο πρωθυπουργός έκανε ότι ήταν δυνατόν να χρησιμοποιήσει όλες τις μεθόδους διαπραγμάτευσης, ότι ήταν δυνατόν να συμβεί, ακόμα και το δημοψήφισμα. Πραγματικά ο κόσμος εμπιστεύεται ότι υπάρχει ένας πρωθυπουργός και μια κυβέρνηση και ένα σχήμα, το οποίο θα κάνει τα πάντα για το καλύτερο δυνατό» είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΝΦΙΑ: Ανοιχτή η πλατφόρμα για διορθώσεις στο Ε9 – Τι πρέπει να προσέξετε
- Κραυγή αγωνίας για Δημοτική Κοινότητα της χώρας-Μείωση πληθυσμού 25% το 2026
- Ισπανικά ΜΜΕ για τον Παναθηναϊκό: «Σε κρίση η ομάδα του Μπενίτεθ, κίνδυνος ιστορικής αποτυχίας»
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- Δέκα καράτια – Γιατί ο Πρίγκιπας Ρενιέ χάρισε διακριτικά ένα δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων Cartier στη Γκρέις Κέλι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442