«Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης» δήλωσε ο Τεόντοσιτς
Λίγες ημέρες πριν βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της Μαδρίτης, ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για τους Ερυθρόλευκους αλλά και για τον προπονητή της ομάδας του, Δημήτρη Ιτούδη. Ο σέρβος πλέι μέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξήγησε ότι η προσοχή των συμπαικτών του δεν θα πρέπει να είναι μόνο στον Βασίλη Σπανούλη, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό μια πολύ σοβαρή ομάδα στην οποία οι περισσότεροι παίκτες παίζουν μαζί τρία με τέσσερα χρόνια.
Λίγες ημέρες πριν βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της Μαδρίτης, ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για τους Ερυθρόλευκους αλλά και για τον προπονητή της ομάδας του, Δημήτρη Ιτούδη.
Ο σέρβος πλέι μέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξήγησε ότι η προσοχή των συμπαικτών του δεν θα πρέπει να είναι μόνο στον Βασίλη Σπανούλη, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό μια πολύ σοβαρή ομάδα στην οποία οι περισσότεροι παίκτες παίζουν μαζί τρία με τέσσερα χρόνια.
«Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένας πολύ καλός ψυχολόγος. Ξέρει αρκετά τον Ολυμπιακό και μας προετοιμάζει πολύ καλά. Θα γίνει ένας δυνατός αγώνας, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά σε αυτό δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα.
Προσπαθώ να μη σκέφτομαι το παρελθόν. Θα δούμε τι θα γίνει φέτος. Δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, καθώς μερικοί παίκτες δεν ήταν τότε στην ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Μίλος Τεόντοσιτς στην ιστοσελίδα «rsport.ru» και πρόσθεσε:
«Χωρίς αμφιβολία, ο Σπανούλης είναι ο βασικός τους παίκτης, καθώς πολλά ξεκινούν από εκείνον. Είναι ο δημιουργός τους και γενικά πολύ σημαντικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσουμε τους υπόλοιπους. Ο Πρίντεζης παίζει επίσης πολύ καλά.
Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα, καθώς οι περισσότεροι παίζουν μαζί για τρία με τέσσερα χρόνια. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και γι’ αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτό το παιχνίδι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442