Ο Μαντζουράκης αποτελεί τον νέο προπονητή του Εργοτέλη
Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη, η ΠΑΕ γνωστοποίησε την συμφωνία με τον Γιάννη Ματζουράκη για τη θέση του προπονητή, ενώ παράλληλα έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ταουσιάνη. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη.
Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη, η ΠΑΕ γνωστοποίησε την συμφωνία με τον Γιάννη Ματζουράκη για τη θέση του προπονητή, ενώ παράλληλα έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ταουσιάνη. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη.
Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιάννη Ταουσιάνη για την σημαντική προσφορά του και την πρόοδο της ομάδας επί των ημερών του. Λυπούμαστε που δεν δέχτηκε να παραμείνει ως άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Ματζουράκης τόνισε τα εξής: «Φεύγω από ομάδες και δεν λέω πολλά, έρχομαι σε ομάδα κι επίσης δεν λέω πολλά. Θα προσπαθήσουμε μέσα από μια καλή συνεργασία για την επίτευξη αυτού του δύσκολου στόχου».
Από την πλευρά του ο Γιάννης Ταουσιάνης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Έπειτα από συνάντηση και συζήτηση με την διοίκηση για την περαιτέρω πορεία της ομάδας, αποφασίσαμε από κοινού τη λύση της συνεργασίας μας. Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τη διοίκηση της ΠΑΕ, που από το καλοκαίρι με ενέταξε στην οικογένεια του Εργοτέλη και ακόμα περισσότερο που μου έδωσε το “τιμόνι” της ομάδας για εννιά αγωνιστικές σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον Εργοτέλη να υλοποιήσει τους στόχους του, να έχει ευτυχές τέλος ο δύσκολος αγώνας που δίνει και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους συνεργάτες μου, στο ιατρικό επιτελείο, στους φυσικοθεραπευτές-μασέρ, στους φροντιστές, στο προσωπικό και φυσικά στους ποδοσφαιριστές, που όλοι μαζί κάναμε ένα κοινό αγώνα και σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μία εβδομάδα μετά την ήττα από την Μπάγερν, η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες περνώντας με «διπλό» από το «Ένερτζι Στάντιον» απέναντι στην Κολονία με 2-1 για την 25η αγωνιστική της Bundesliga.
LIVE: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «16» του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα για την 27η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας