Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας – Θεσσαλονίκης
Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα - Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, που είχε διακοπεί εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί από τη βροχόπτωση στο τμήμα Λιανοκλάδι - Τιθορέα, στον νομό Φθιώτιδας, και την υπερχείλιση του Σπερχειού ποταμού.
Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, που είχε διακοπεί εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί από τη βροχόπτωση στο τμήμα Λιανοκλάδι – Τιθορέα, στον νομό Φθιώτιδας, και την υπερχείλιση του Σπερχειού ποταμού.
Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Καλαμιάς έως Α/Κ Κοίλων τού Νομού Κοζάνης, που είχε διακοπεί για την ασφάλεια των οδηγών, εξαιτίας υπερχείλισης.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας