Εντυπωσιακός για ακόμη μία φορά ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παρά την ήττα που γνώρισαν οι Μπακς στο Μιλγουόκι από τους Φοίνιξ Σανς με 102-96. Ο νεαρός άσος αγωνίσθηκε 34 λεπτά με απολογισμό 16 πόντους, 12 ριμπάουντ, δύο ασίστ κι ένα κόψιμο, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ήταν ο Μπράντον Νάιτ που σημείωσε 26 πόντους.
Εντυπωσιακός για ακόμη μία φορά ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παρά την ήττα που γνώρισαν οι Μπακς στο Μιλγουόκι από τους Φοίνιξ Σανς με 102-96.
Ο νεαρός άσος αγωνίσθηκε 34 λεπτά με απολογισμό 16 πόντους, 12 ριμπάουντ, δύο ασίστ κι ένα κόψιμο, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ήταν ο Μπράντον Νάιτ που σημείωσε 26 πόντους. Από τους φιλοξενούμενους, κορυφαίος ήταν ο Μαρκίφ Μόρις με 26 πόντους και δέκα ριμπάουντ.
Παράλληλα, οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν την έκπληξη νικώντας στο Σαν Αντόνιο τους Σπερς με 105-104. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Αντρέ Ντραμοντ με 20 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Τζεφ Εϊρς με 16 πόντους.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας