«Είμαι απογοητευμένος που δεν θα παίξουμε με την Ισπανία» είπε ο Φαρίντ
Η Γαλλία έκανε την απόλυτη έκπληξη και απέκλεισε τους οικοδεσπότες, Ισπανούς, από τη συνέχεια του Μουντομπάσκετ. Αυτό όπως είναι λογικό απογοήτευσε τον ισπανικό λαό που ήθελε να δει την εθνική ομάδα της χώρας του να παίρνει το τρόπαιο «εντός έδρας», επίσης απογοήτευσε και πολλούς οπαδούς που ήθελαν έναν τελικό Ισπανία - ΗΠΑ. Όμως δεν «στεναχώρησε» μόνο αυτούς η συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού και ο βασικός φόργουορντ των ΗΠΑ, Κένεθ Φαρίντ, δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός ότι η «Team USA» δεν θα αντιμετωπίσει του οικοδεσπότες, Ισπανούς, τους οποίους ήθελαν να κερδίσουν μέσα στο «σπίτι» τους.
Η Γαλλία έκανε την απόλυτη έκπληξη και απέκλεισε τους οικοδεσπότες, Ισπανούς, από τη συνέχεια του Μουντομπάσκετ. Αυτό όπως είναι λογικό απογοήτευσε τον ισπανικό λαό που ήθελε να δει την εθνική ομάδα της χώρας του να παίρνει το τρόπαιο «εντός έδρας», επίσης απογοήτευσε και πολλούς οπαδούς που ήθελαν έναν τελικό Ισπανία – ΗΠΑ.
Όμως δεν «στεναχώρησε» μόνο αυτούς η συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού και ο βασικός φόργουορντ των ΗΠΑ, Κένεθ Φαρίντ, δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός ότι η «Team USA» δεν θα αντιμετωπίσει τους οικοδεσπότες, Ισπανούς, τους οποίους ήθελαν να κερδίσουν μέσα στο «σπίτι» τους.
Αναλυτικά τα λόγια του:
«Είμαι απογοητευμένος. Θέλαμε να τους κερδίσουμε στη χώρα τους! Όλοι ήταν αλαζόνες και δε μας σεβόντουσαν, λέγοντας ότι δεν θα μπορέσουμε να τα βάλουμε με τους ψηλούς τους. Προσπαθούσα τόσο καιρό να μη μιλήσω για αυτό το θέμα.
»Ένιωσα ότι βγαίναμε στο παρκέ και κάναμε τη δουλειά μας και όλοι λέγατε »ω, δεν θα κερδίσετε την Ισπανία». Η Ισπανία δεν μπόρεσε καλά-καλά να κερδίσει την Γαλλία. Όταν η Ισπανία μπορέσει να μας συναντήσει στον Τελικό, τότε ελάτε να μου μιλήσετε πάλι για αυτό το θέμα.
»Πολύς κόσμος περίμενε αυτό το παιχνίδι, αλλά προφανώς δεν θα συμβεί. Το σκεφτόντουσαν όλοι, κυρίως λόγω της ιστορίας των αναμετρήσεών μας από τους Ολυμπιακούς αγώνες και την ιδέα να παίξουμε στο γήπεδό τους.
»Εμείς είμαστε απλώς χαρούμενοι που κάναμε την δουλειά μας, η οποία ήταν να φτάσουμε στον Τελικό. Όποιον και να αντιμετωπίσουμε την Κυριακή, θα είμαστε έτοιμοι».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος είπε: «Προφανώς όλοι ήθελαν να μας δουν να παίζουμε με την Ισπανία, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί»
Ενώ ο Ντέρικ Ρόουζ, στάθηκε στο γεγονός ότι κάποιοι αποκάλεσαν τυχερούς τους παίκτες των ΗΠΑ επειδή δεν θα βρουν την Ισπανία στον δρόμο τους: «Τυχεροί; Ελάτε τώρα. Δεν έχει σχέση η τύχη. Νομίζω ότι είναι προφανές ότι ένας από τους λόγους που ήρθαμε εδώ ήταν για να παίξουμε με την Ισπανία. Είναι κρίμα που δεν θα αναμετρηθούμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο μάγος Μουζακίτης «έλιωσε» και τα… χιόνια
- Ζωγράφου: «Κατέβηκα για να ηρεμήσει και άρχισε να με χτυπά» – Ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό
- «Η ξανθιά είναι νεκρή» – Κοκκινομάλλα Πάμελα Άντερσον και η αλήθεια για το «ψευτορομάντζο» με τον Λίαμ Νίσον
- Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]
- Λανουά: «Έκανε χέρι ο Ζοάο Μάριο και σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ» – vid
- Κικίλιας στη συνάντηση με Γκίλφοϊλ: «Συνεργασία με ΗΠΑ σε θέματα λιμενικών υποδομών, ναυτιλίας και ασφάλειας»
- Πάθη, αλήθειες και απομυθοποιήσεις: Οι «Γυναίκες στο Ντιβάνι» επιστρέφουν
- Μουζακίτης: «Θα εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση μέχρι την τελευταία στιγμή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)











![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-5-125x85.jpg)
























![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-5-315x220.jpg)












![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-6-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442