Δύο χρόνια κράτησε η παραμονή της Κολωνίας στην Β` κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, καθώς η ιστορική ομάδα, εξασφάλισε μαθηματικά, την επιστροφή της στην μπουντεσλίγκα. Η πρωτοπόρος της Β` κατηγορίας, νίκησε στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής την Μπόχουμ με 3-1 και πήρε το «εισιτήριο» για την επάνοδο στα «σαλόνια» του γερμανικού ποδοσφαίρου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κολωνία έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Γερμανίας τρεις φορές.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.