Η ΑΕΚ «κάρφωσε» τον Ολυμπιακό στο… νήμα και πήρε αβαντάζ στα πλέι οφ
Στην πρώτη θέση της κατάταξης ολοκλήρωσε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο της Α1 βόλεϊ των γυναικών, καθώς, σε αναμέτρηση για την 22η και τελευταία αγωνιστική, επικράτησε 3-0 του πρωταθλητή Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι «κιτρινόμαυρες» του Μανώλη Ρουμελιώτη, εκτός από την πρώτη θέση, απέκτησαν και το πλεονέκτημα της έδρας καθ' όλη τη διάρκεια των πλέι οφ.
Στην πρώτη θέση της κατάταξης ολοκλήρωσε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο της Α1 βόλεϊ των γυναικών, καθώς, σε αναμέτρηση για την 22η και τελευταία αγωνιστική, επικράτησε 3-0 του πρωταθλητή Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι «κιτρινόμαυρες» του Μανώλη Ρουμελιώτη, εκτός από την πρώτη θέση, απέκτησαν και το πλεονέκτημα της έδρας καθ’ όλη τη διάρκεια των πλέι οφ.
Στις αναμετρήσεις για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1 βόλεϊ των γυναικών σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.