Πέντε συλλήψεις μετά από συμπλοκή οπαδών ΠΑΟ – ΑΕΚ
Πέντε άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία κατά την διάρκεια συμπλοκής μεταξύ οπαδών
του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου στα Κάτω Πατήσια. Οι
οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνονταν προς το γήπεδο της Λεωφόρου
Αλεξάνδρας για τον αγώνα της ομάδας τους με την Βέροια, όταν συνάντησαν
τους οπαδούς της ΑΕΚ λίγο πριν τον φιλικό αγώνα της ομάδας με την
Καλλιθέα. Στην συμπλοκή υπήρξαν ρίψεις πετρών, καρεκλών και άλλων
αντικειμένων.
Πέντε άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία κατά την διάρκεια συμπλοκής μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου, στα Κάτω Πατήσια.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνονταν προς το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον αγώνα της ομάδας τους με την Βέροια, όταν συνάντησαν τους οπαδούς της ΑΕΚ λίγο πριν τον φιλικό αγώνα της ομάδας με την Καλλιθέα.
Οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους με εκατέρωθεν ρίψεις πετρών, καρεκλών καθώς και άλλων αντικειμένων.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, των διακεκριμένων φθορών, της αντίστασης, και της παράβασης των νόμων «περί όπλων» και «περί εξωσχολικού αθλητισμού».
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Κυριακή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας