Με ένα θετικό νέο και ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (24/7). Ο λόγος γίνεται για τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Μπάμπη Λυκογιάννη, με τον Αργεντίνο να γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς, αφήνοντας πίσω του τις ενοχλήσεις στην γάμπα που τον ταλαιπώρησαν το απόγευμα της Τρίτης (23/7), ενώ ο Έλληνας αμυντικός υπέστη κάκωση στην αριστερή γάμπα, έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε και αποφασίστηκε να ακολουθήσει θεραπεία, αν και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Με ένα θετικό νέο και ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (24/7).
Ο λόγος γίνεται για τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Μπάμπη Λυκογιάννη, με τον Αργεντίνο να γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς, αφήνοντας πίσω του τις ενοχλήσεις στην γάμπα που τον ταλαιπώρησαν το απόγευμα της Τρίτης (23/7), ενώ ο Έλληνας αμυντικός υπέστη κάκωση στην αριστερή γάμπα, έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε και αποφασίστηκε να ακολουθήσει θεραπεία, αν και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκα στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, με τους ρυθμούς να είναι έντονους.
Ο Μίτσελ έριξε το… βάρος στην πίεση στην άμυνα. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα, μια και στις 19:00 έχει προγραμματιστεί μία ακόμα προπόνηση και την Πέμπτη (25/7) η αποστολή θα αναχωρήσει για την Γερμανία, για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο περιλαμβάνει κυρίως φιλικά παιχνίδια.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά το παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Κηφισιά και την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής – Αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική.
Ο εμβληματικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θυμάται ιστορίες από 21 παιχνίδια και όλοι περιμένουν το βιβλίο του θρύλου των πάγκων
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας