Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Beyonce απέκτησε μητριά

H Beyonce απέκτησε μητριά

Τατιάνα Τζινιώλη Φωτό.: ABACAPRESS.COM Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή 30 Ιουνίου ενώ η είδηση αποκαλύφθηκε από τον εκπρόσωπο τύπου του Knowles λίγες μέρες αργότερα, στις 5 Ιουλίου. Ο 61χρονος Knowles και η 48χρονη Avery ήταν αρραβωνιασμένοι περίπου ένα χρόνο. Εκείνη, πρώην μοντέλο, εργάζεται σήμερα ως μεσίτρια ενώ ο Knowles υπήρξε […]

Τατιάνα Τζινιώλη Φωτό.: ABACAPRESS.COM

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή 30 Ιουνίου ενώ η είδηση αποκαλύφθηκε από τον εκπρόσωπο τύπου του Knowles λίγες μέρες αργότερα, στις 5 Ιουλίου.
Ο 61χρονος Knowles και η 48χρονη Avery ήταν αρραβωνιασμένοι περίπου ένα χρόνο. Εκείνη, πρώην μοντέλο, εργάζεται σήμερα ως μεσίτρια ενώ ο Knowles υπήρξε manager της Beyonce από την εποχή των Destiny’s Child έως το 2011. Πλέον, μανατζάρει πολλά gospel συγκροτήματα.
Οι γονείς της τραγουδίστριας, Matthewκαι Tina,κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου το 2009, μετά την αποκάλυψη πως εκείνος θα γινόταν πατέρας από παράλληλη σχέση. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 31 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Beyonce και την -επίσης τραγουδίστρια-Solange Knowles.

gamos.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024