«Ασημένια πανιά» για τους Μάντη και Καγιαλή στα 470
«Στο νήμα» έχασαν το χρυσό μετάλλιο των Μεσογειακών αγώνων της Μερσίνης στα 470 οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. Το ελληνικό πλήρωμα δεν κατάφερε στην τελευταία ιστιοδρομία να διατηρήσει την πρωτιά που είχε ως την Τετάρτη και έμεινε στη δεύτερη θέση με 30 βαθμούς ποινής, έναν περισσότερο από τους Κροάτες Φαντέλα/Μάρενιτς, που ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
«Στο νήμα» έχασαν το χρυσό μετάλλιο των Μεσογειακών αγώνων της Μερσίνης στα 470 οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.
Το ελληνικό πλήρωμα δεν κατάφερε στην τελευταία ιστιοδρομία να διατηρήσει την πρωτιά που είχε ως την Τετάρτη και έμεινε στη δεύτερη θέση με 30 βαθμούς ποινής.
Δηλαδή, έναν βαθμό περισσότερο από τους Κροάτες Φαντέλα/Μάρενιτς, που ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.