«Ακέφαλος» έμεινε ο πάγκος του Ηλυσιακού, ένα 24ωρο μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΚΑΟΔ, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να στοιχίσει στην ομάδα των Ιλισίων την παραμονή στην Α1. Ο Έλληνας προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Παντελή Γαμπιεράκη.
«Ακέφαλος» έμεινε ο πάγκος του Ηλυσιακού, ένα 24ωρο μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΚΑΟΔ, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να στοιχίσει στην ομάδα των Ιλισίων την παραμονή στην Α1.
Ο Έλληνας προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Παντελή Γαμπιεράκη.
Πλέον ο Ηλυσιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στο κρίσιμο ματς παραμονής της 19ης Μαϊου με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηλυσιακός:
«Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Ζευγώλη. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Έλληνα κόουτς και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του νέου προπονητή. Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον Γιώργο Ζευγώλη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα και στη ζωή του».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας