Ανακεφαλαιοποίηση μέσω ΤΧΣ αποφασίζει η Γενική Συνέλευση της Eurobank
Ολοκληρώνεται σήμερα, Μεγάλη Τρίτη ο κύκλος των γενικών συνελεύσεων των συστημικών τραπεζών με τη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Eurobank. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα εισηγηθεί την κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου των 5,8 δισ. ευρώ και επομένως την άμεση και πλήρη ανακεφαλαιοποίησή της τράπεζας μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
Ολοκληρώνεται σήμερα, Μεγάλη Τρίτη ο κύκλος των γενικών συνελεύσεων των συστημικών τραπεζών με τη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Eurobank.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα εισηγηθεί την κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου των 5,8 δισ. ευρώ και επομένως την άμεση και πλήρη ανακεφαλαιοποίησή της τράπεζας μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Eurobank, αφού αξιολόγησε την αβεβαιότητα της συγχώνευσης ή μη με την Εθνική Τράπεζα και την συνεπαγόμενη αδυναμία αξιολόγησης της επενδυτικής πρότασης καθώς επίσης και την απουσία της παραδοσιακής βάσης των δεκάδων χιλιάδων μετόχων της Eurobank, η οποία λόγω της πρόσφατης ανταλλαγής μετοχών, υποκαταστάθηκε από τη συμμετοχή της Εθνικής κατά περίπου 85% στο μετοχικό της κεφάλαιο, πρόκρινε την πλήρη κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Το ΤΧΣ θα συνεδριάσει άμεσα προκειμένου να ορίσει τα νέα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου στην Eurobank.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.