Το ζευγάρι της Χίου με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου πόλο. Η κάτοχος του τίτλου Βουλιαγμένη θα παίξει εκτός έδρας με την Ηλιούπολη και είναι το φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ, ενώ ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση η αναμέτρηση του Αργοστολίου με τον Παναθηναϊκό. Ο Νηρέας Λαμίας, μοναδικός εκπρόσωπος της Α2 στη φετινή διοργάνωση, θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο.
Το ζευγάρι της Χίου με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου πόλο. Η κάτοχος του τίτλου Βουλιαγμένη θα παίξει εκτός έδρας με την Ηλιούπολη και είναι το φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ, ενώ ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση η αναμέτρηση του Αργοστολίου με τον Παναθηναϊκό.
Τέλος, ο Νηρέας Λαμίας, μοναδικός εκπρόσωπος της Α2 στη φετινή διοργάνωση, θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο.
Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι μετά από σχετικό αίτημα του Νηρέα, το οποίο έγινε δεκτό από τις υπόλοιπες ομάδες, αποφασίστηκε το δικό του παιχνίδι να γίνει στην έδρα του (ή εναλλακτικά στο Καρπενήσι), ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της κλήρωσης.
Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα γίνουν στις 10 Απριλίου και είναι νοκ-άουτ. Οι νικητές θα προκριθούν στο φάιναλ-φορ, που προγραμματίστηκε για το διήμερο 18-19 Μαΐου, πιθανότατα στη Λαμία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας