Διπλή γιορτή σήμερα για τον τηλεοπτικό σεφ Έκτορα Μποτρίνι, έχει και γενέθλια αλλά και ανακηρύχτηκε για δεύτερη φορά ο νικητής των «Χρυσών Σκούφων». Ο διακεκριμένος σεφ έχει γενέθλια και γιορτάζει. Ο Ιταλο-κερκυραίος γεννήθηκε σαν σήμερα 14 Μαρτίου και σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων στην Ελβετία. Μιλά 5 γλώσσες αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά γαλλικά και […]
Διπλή γιορτή σήμερα για τον τηλεοπτικό σεφ Έκτορα Μποτρίνι, έχει και γενέθλια αλλά και ανακηρύχτηκε για δεύτερη φορά ο νικητής των «Χρυσών Σκούφων».
Ο διακεκριμένος σεφ έχει γενέθλια και γιορτάζει. Ο Ιταλο-κερκυραίος γεννήθηκε σαν σήμερα 14 Μαρτίου και σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων στην Ελβετία. Μιλά 5 γλώσσες αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά γαλλικά και ελληνικά. Από το 1986 έως το 1992 μαθήτευσε δίπλα στον πατέρα του Ertusco Botrini και ο ίδιος διακεκριμένος σεφ σε πολλά club MED σε όλο τον κόσμο.
«Εφιάλτης στην Κουζίνα»
Εμείς τον γνωρίσαμε μέσα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή «Εφιάλτης στην Κουζίνα» στον Alpha , όπου ο διακεκριμένος σεφ, οπλισμένος με την εμπειρία και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο έμπαινε στα εστιατόρια ανά την Ελλάδα που βρίσκονταν στο χείλος του γκρεμού. Προβληματικές επιχειρήσεις, που θα έπρεπε μέσα σε τέσσερις ημέρες να τις «μεταμορφώσει», να δώσει τα φώτα του σε όλους τους τομείς, από το μενού και το στήσιμο του χώρου μέχρι την οργάνωση της κουζίνας και τη διαχείριση του προσωπικού και του προϋπολογισμού, μετατρέποντας τις, σε κερδοφόρες και να τις σώσει από το λουκέτο. Ο δεύτερος λόγος που τον κάνει να χαίρεται ιδιαίτερα είναι η επιβράβευση της δουλειάς του με το πρώτο βραβείο Ελληνικής κουζίνας. Φέτος αν και περιμέναμε την επανεμφάνισή του στον Alpha, τον είδαμε μόνο σε επανάληψη. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως ο «Εφιάλτης» θα του μείνει αξέχαστος γιατί ήταν η μόνη ευκαιρία που είχε να μπει στα σπίτια των τηλεθεατών, οχι σαν τηλεμάγειρας, αλλά σαν κύριος πρωταγωνιστής ενός επιτυχημένου ριάλιτι.