Δίμηνος αποκλεισμός από τα γήπεδα στον Δ.Γιαννακόπουλο
Με δίμηνο αποκλεισμό από όλα τα γήπεδα και πρόστιμο 5.000 τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τα όσα είπε μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απολογήθηκε μέσω υπομνήματος στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή έκανε διορθωτική ανακοίνωση το απόγευμα της Τρίτης, αλλάζοντας την τιμωρία από «αγωνιστικούς χώρους» σε «γήπεδα».
Με δίμηνο αποκλεισμό από όλα τα γήπεδα καιπρόστιμο 5.000 τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τα όσα είπε μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απολογήθηκε μέσω υπομνήματος στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή έκανε διορθωτική ανακοίνωση το απόγευμα της Τρίτης, αλλάζοντας την τιμωρία από «αγωνιστικούς χώρους» σε «γήπεδα».
Ο αθλητικός δικαστής απέστειλε την απόφαση στα γραφεία της «πράσινης» ΚΑΕ, με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να μην έχει για τους επόμενους δύο μήνες δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα. Πάντως, θα έχει δικαίωμα εισόδου στα παιχνίδια των πλέι οφ της Α1, καθώς η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου.
Αναλυτικά η (νέα) απόφαση:
«1) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δυσφήμιση του αθλήματος από τον Πρόεδρο της, κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόστιμο 5.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 4-2-2013 και
2) Επιβάλλεται στον Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, για δυσφήμιση του αθλήματος απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για 2 μήνες από την έκδοση και ανακοίνωση της παρούσας απόφασης, για τον ως άνω αγώνα.».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.