Mamak Khadem
Η Περσίδα εκπρόσωπος της world μουσικής, στη σκηνή της Αυλαίας για μια συναυλία! Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου η μουσική σκηνή Αυλαία υποδέχεται τη μεγάλη Περσίδα τραγουδίστρια Mamak Khadem. Η Mamak Khadem χαρακτηρίστηκε ως «ένα από τα θαύματα της world μουσικής». Αιχμαλωτίζει το κοινό της με το να αναμιγνύει τις μουσικές της ρίζες με την αρχαία […]
Η Mamak Khadem χαρακτηρίστηκε ως «ένα από τα θαύματα της world μουσικής».
Αιχμαλωτίζει το κοινό της με το να αναμιγνύει τις μουσικές της ρίζες με την αρχαία ποίηση και μουσική των μεγάλων δασκάλων της Περσίας, σε έναν εμφατικό και επαναστατικό νέο ήχο.
Από τη φύση της νομάδα, ένας άνθρωπος που κινείται μονίμως σε ολοένα και πιο ανοιχτά πεδία.
Η δραστηριότητά της είναι μία γέφυρα που συνδέει διαφορετικά τοπία μουσικής γνώσης, ανοιχτή σε διαφορετικές πολιτιστικές επιδράσεις, αλλά με βάση της πάντα την παράδοση της Περσίας.
Συμμετέχοντας στο συγκλονιστικό σταυροδρόμι πολιτιστικών χρωμάτων, μουσικό project «Axiom of Choice», η Mamak κατασκεύασε ένα θόλο -τρόπο τινά- με απλότητα και γενναιοδωρία, για μία απόλυτα γοητευτική, γεμάτη από συναισθήματα και μουσικότητα καλλιτεχνική εμπειρία, που ενέπνευσε νέους ακροατές να ενδιαφερθούν, να εκτιμήσουν και να εμβαθύνουν έτσι στον περσικό πολιτισμό.
Η Mamak Khadem γεννήθηκε στο Ιράν, την περίοδο των μεγάλων αλλαγών. Ήταν μέλος στην Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης του Ιράν, αλλά το μεγάλο της πάθος για το τραγούδι εκδηλώθηκε μετά την Ιρανική Επανάσταση.
Εμπνευσμένη από το έργο των μεγάλων δασκάλων της μουσικής του τόπου της, εκμεταλλεύτηκε κάθε δυνατότητα και ευκαιρία για να αναπτύξει τη φωνητική της τέχνη και ταξίδευε πολύ συχνά πίσω στη χώρα της για να μαθητεύσει δίπλα σε κορυφαίους Iρανούς τραγουδιστές και καλλιτέχνες.
Ευεργετήθηκε από τις σπουδές στο κλασικό ιρανικό τραγούδι που έλαβαν χώρα στο Ali Akbar Khan College of Music της Καλιφόρνια, καθώς επίσης και από τη συμμετοχή της στη Χορωδία Βαλκανικής μουσικής, Nevenka.
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Mamak Khadem: τραγούδι / κρουστά
Σοφία Λαμπροπούλου: κανονάκι
Κώστας Μερετάκης: κρουστά
Γιάννης Πλαγιαννάκος: μπάσο
Ώρα έναρξης 22.30
Τιμή εισιτηρίου 12 € (με κρασί / μπίρα)
Τηλ. 2103474074
| Mamak Khadem |
- Τριαντάφυλλος: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο
- Δεν θα μεταβεί στο Νταβός ο Μητσοτάκης
- Καλλιάνος για κακοκαιρία: Το πριν και το μετά της οδού Μετσόβου στην Άνω Γλυφάδα – «Μυρίζει πόλεμο, δεν υπερβάλλω»
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442