Η Ιmany ξανά στην Ελλάδα για μια μίνι περιοδεία
Η Imany, η Γαλλίδα ερμηνεύτρια με την εξαιρετική φωνή, έρχεται ξανά στην Ελλάδα μετά τις δύο sold out εμφανίσεις τον χειμώνα στην Αθήνα. Στις 28 Αυγούστου θα εμφανιστεί στην Πάτρα, στις 31 του μήνα στο Ηράκλειο, στις 2 Σεπτεμβρίου έρχεται στην Αθήνα, ενώ μία ημέρα μετά θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.
Η Imany, η Γαλλίδα ερμηνεύτρια με την εξαιρετική φωνή, έρχεται ξανά στην Ελλάδα μετά τις δύο sold out εμφανίσεις τον χειμώνα στην Αθήνα. Στις 28 Αυγούστου θα εμφανιστεί στην Πάτρα, στις 31 του μήνα στο Ηράκλειο, στις 2 Σεπτεμβρίου έρχεται στην Αθήνα, ενώ μία ημέρα μετά θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.
Η Imany (Νάντια Μλαντζάο το πραγματικό της όνομα) έγινε διάσημη σε μια νύχτα με το τραγούδι You will never know.
Το όνομα της πανέμορφης τραγουδίστριας σημαίνει «πίστη» στα σουαχίλι.
Στην Ελλάδα έρχεται ξανά για να ερμηνεύσει τραγούδια από το μοναδικό άλμπουμ της, το soul – folk «Shape of a Broken Heart».
Η Imany ήταν μοντέλο που αποφάσισε να εγκαταλείψει την λάμψη της Νέας Υόρκης και να κυνηγήσει ένα άλλο όνειρο, πιο σύνθετο και πιο εσωστρεφές.
Επέστρεψε στο Παρίσι, έχοντας στις αποσκευές της όμορφα ρούχα, ένα portfolio με φωτογραφίες αλλά και ένα demo cd με έξι τραγούδια που η ίδια είχε επιμεληθεί.
Τότε, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της επί σκηνής.
Οι πρώτες εμφανίσεις της στο Παρίσι δημιούργησαν γρήγορα έναν πιστό πυρήνα θαυμαστών της. Οι κριτικές έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην μελαγχολική γλυκύτητα της φωνής της, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρίσεις με την Τρέισι Τσάπμαν και τη Μπίλι Χόλιντεϊ, ενώ γρήγορα πέρασε τα σύνορα της Γαλλίας.
Τη συναυλία της στην Αθήνα θα ανοίξουν με guest εμφανίσεις δημοφιλή ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής: Imam Baildi, Marietta Fafouti, Penny & The Swingin’ Cats.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου
- Όλες οι αλλαγές στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
- Μπορεί το σεξ να μας κάνει πιο ευτυχισμένους;
- Το παράδειγμα του Λύντον Τζόνσον στο Βιετνάμ μπορεί να ακολουθήσει ο Τραμπ στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)























































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442