Έναν μεγάλο «σκόπελο», στην προσπάθεια εξασφάλισης αδειοδότησης, πέρασε τη Δευτέρα η ΑΕΚ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον Ανέστη Αργυρίου. Ο παίκτης, ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, που επρόκειτο να εκδικαστεί εντός της ημέρας, πήγε τη Δευτέρα μαζί με τους εκπροσώπους του στα Σπάτα και, ύστερα από διαπραγματεύσεις, βρέθηκε η «χρυσή τομή» για τον συμβιβασμό των δύο πλευρών, ενώ στη συνέχεια ο Αργυρίου υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέσει.
Έναν μεγάλο «σκόπελο», στην προσπάθεια εξασφάλισης αδειοδότησης, πέρασε τη Δευτέρα η ΑΕΚ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον Ανέστη Αργυρίου.
Ο παίκτης, ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, που επρόκειτο να εκδικαστεί εντός της ημέρας, πήγε τη Δευτέρα μαζί με τους εκπροσώπους του στα Σπάτα και, ύστερα από διαπραγματεύσεις, βρέθηκε η «χρυσή τομή» για τον συμβιβασμό των δύο πλευρών, ενώ στη συνέχεια ο Αργυρίου υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης θα λάβει άμεσα 130.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα που του οφείλονται θα του καταβληθούν σε δόσεις.
Στην ανακοίνωσή της μάλιστα η ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Αργυρίου».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.