Η κυβέρνηση της Ολλανδίας δηλώνει ότι έχει εξετάσει το σενάριο ευρω-εξόδου της Ελλάδας
Η κυβέρνηση της Ολλανδίας έχει εξετάσει το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά πολιτική της Ευρωζώνης είναι να παραμείνει η χώρα στο ευρώ και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, δήλωσε την Τρίτη ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γιαν Κιις ντε Γιάγκερ. «Ως υπουργικό συμβούλιο λαμβάνουμε υπόψη διαφορετικά σενάρια. Ακόμη κι αν δεν τα περιμένουμε, θα πρέπει να τα έχουμε υπολογίσει για λόγους ασφάλειας. Δεν είναι, όμως, η πολιτική της Ευρώπης», είπε.
Η κυβέρνηση της Ολλανδίας έχει εξετάσει το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά πολιτική της Ευρωζώνης είναι να παραμείνει η χώρα στο ευρώ και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, δήλωσε την Τρίτη ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γιαν Κιις ντε Γιάγκερ.
«Ως υπουργικό συμβούλιο λαμβάνουμε υπόψη διαφορετικά σενάρια. Ακόμη κι αν δεν τα περιμένουμε, θα πρέπει να τα έχουμε υπολογίσει για λόγους ασφάλειας. Δεν είναι, όμως, η πολιτική της Ευρώπης», είπε, σύμφωνα με το Reuters.
Ερωτηθείς για το αν η Ευρωζώνη θα μπορούσε να αντέξει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.
Πάντως, την Δευτέρα, ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε πως τα περί ελληνικής ευρω-εξόδου είναι «ανοησίες» και «προπαγάνδα».
«Δεν βλέπω, ούτε για ένα δευτερόλεπτο, την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης. Αυτά είναι ανοησίες. Αυτό είναι προπαγάνδα», είπε.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας