Με την καταβολή 2 ευρώ η ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ
Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο γραμματέας Μιχάλης Καρχιμάκης. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ενώ οι πολίτες που θα προσέλθουν θα καταβάλουν το ποσό των 2 ευρώ.
Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο γραμματέας Μιχάλης Καρχιμάκης. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ενώ οι πολίτες που θα προσέλθουν θα καταβάλουν το ποσό των 2 ευρώ.
Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί σε επίπεδο Δημοτικών Ενοτήτων και η επιλογή των χώρων των Εκλογικών Κέντρων αποτελεί ευθύνη των Νομαρχιακών Επιτροπών.
Με ευθύνη των Νομαρχιακών Επιτροπών συγκροτούνται ανά εκλογικό κέντρο επταμελείς Εφορευτικές Επιτροπές, οι οποίες αποτελούνται η κάθε μια από έξι μέλη των ΣΕ των ΤΟ του Δήμου.
Τα Μητρώα Μελών και Φίλων πιστοποιούνται και κλείνουν την 5η Μαρτίου και θα ανοίξουν κατά τις ώρες ψηφοφορίας.
Η εγγραφή νέων Μελών και Φίλων γίνεται με τη συμπλήρωση αίτησης εγγραφής επί της οποίας θα αποτυπώνεται η φράση: «Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού τα Μέλη και οι Φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δε συμμετέχουν σε άλλο πολιτικό κόμμα και αποδέχονται τις αρχές και τους στόχους του Κινήματος».
Η εκλογική διαδικασία θα υποστηριχθεί:
με χειρόγραφο σύστημα πιστοποιημένων εντύπων της Ε.ΚΑ.Π.
με δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών κατά Νομό ή Περιφέρεια ή Δήμο Μητροπολιτικών Συγκροτημάτων ή Περιφερειών.
Οι ψηφοφόροι ψηφίζουν: οι Έλληνες πολίτες με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, οι πολίτες χωρών-μελών της ΕΕ με το διαβατήριο και οι μετανάστες με την άδεια παραμονής.
Στην εισήγησή του ο κ. Καρχιμάκης υπογράμισε ότι «όποιες και αν είναι οι δυσκολίες, οφείλουμε να προστατεύσουμε με ευθύνη και δημοκρατική συμπεριφορά τις διαδικασίες εκλογής προέδρου».
Η κινητοποίηση όλων, ακόμα και εκείνων που για διάφορους λόγους έχουν μειωμένη συμμετοχή στις δραστηριότητες της Οργάνωσης, είναι βασική υποχρέωσή μας, συνέχισε.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.