Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Έφεση της Παναχαϊκής κατά της απόφασης του υποβιβασμού της

Έφεση της Παναχαϊκής κατά της απόφασης του υποβιβασμού της

Η Παναχαϊκή δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς έκανε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία της επιβλήθηκε η ποινή του υποβιβασμού. Σε ανακοίνωσή τους οι Αχαιοί γνωστοποιούν πως θα υπάρξει συνάντηση του προέδρου τη ομάδας, Αλέξη Κούγια και του δημάρχου Πατρέων, Γιάννη Δημαρά για την υπόθεση.

Η Παναχαϊκή δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς έκανε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία της επιβλήθηκε η ποινή του υποβιβασμού.

Σε ανακοίνωσή τους οι Αχαιοί γνωστοποιούν πως θα υπάρξει συνάντηση του προέδρου τη ομάδας, Αλέξη Κούγια και του δημάρχου Πατρέων, Γιάννη Δημαρά για την υπόθεση.

Αναλυτικά:

1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή άσκησε σήμερα το πρωί το δικαίωμα εφέσεως κατά της κατάπτυστης αποφάσεως της πειθαρχικής επιτροπής της Football League.

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, με απόλυτα αιτιολογημένο νομικά έγγραφο, σύμφωνα με το άρθρο 31, παράγραφος 3 του ΚΑΠ και του πειθαρχικού κώδικα, ζήτησε από τον αρμόδια εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Φάκο να ασκήσει έφεση κατά της ίδιας αποφάσεως λόγω του ότι παρανόμως ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της από τον πειθαρχικό δικαστή Κατσή, ο οποίος όρισε μόνος του τον εαυτό του ως εισηγητή της υποθέσεως και όρισε μόνος του τον εαυτό του ως πρόεδρο.

Σημειωτέον ότι αυτή η πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ασκήθηκε για πρώτη φορά από δικαστή, κάτι το οποίο απαγορεύει ρητώς ο νόμος.

3) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε τα πειθαρχικά παραπτώματα του προέδρου που εξέδωσε την κατάπτυστη απόφαση εις βάρος της, εξαιτίας και των οποίων είχε μείνει στάσιμος και δεν προήχθη σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, παρότι ήταν υπερήλικας, και θα τα δημοσιοποιήσει για να καταδείξει ποιους δήθεν ευυπόληπτους πειθαρχικούς δικαστές επέλεγε η «παράγκα» της Football League.

4) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κ. Αλέξη Κούγια, ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς και σήμερα στις 7.00 θα γίνει συνάντηση των δύο ανδρών στο πολιτικό του γραφείο όπου θα συζητηθούν οι περαιτέρω ενέργειες σε κάθε επίπεδο για την δικαίωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο