Μετά τους Σαμ Μόλντροου και Νταν Μαυραΐδης που αφίχθησαν την Τρίτη (30/8), ο Άρης αναμένει το μεσημέρι της Παρασκευής τον Αντριαν Όλιβερ στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ενσωματωθεί και αυτός στην προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Μετά τους Σαμ Μόλντροου και Νταν Μαυραϊδης που αφίχθησαν την Τρίτη (30/8), ο Άρης αναμένει το μεσημέρι της Παρασκευής τον Αντριαν Όλιβερ στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ενσωματωθεί και αυτός στην προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Σε αναμονή, αναφορικά με το μεταγραφικό μέτωπο, παραμένουν οι «κίτρινοι» για τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Η απόκτησή του με δανεισμό, όπως καταβάλλεται να ενταχθεί στο ρόστερ τους, θα καθορίσει τις μετέπειτα κινήσεις τους. Εφόσον δεν έχει το ζήτημα αίσια κατάληξη, θα αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους και θα εξετάσουν άλλες επιλογές που μπορούν να έχουν.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν με 6,05μ. Πρώτος ο Ντουπλάντις με 6.25μ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του επί κοντω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.